MLSBfida

# # assalam #

Thursday, 28 April 2016



PAKEJ PERKAHWINAN MURAH 

TAHNIAH ATUN DAN PASANGAN

In memory April 2016,,, terima kasih pada kak aisyah selaku ibu kepada pasangan Atun.. mereka tidak merancang untuk mengadakan majlis dalam masa terdekat tetapi memandangkan kepercayaan yang diletakkan kepada kami,,berjaya kami membantu untuk melangsungkan majlis anak perempuan ka Aisyah dengan jayanya...bayangkan tempahan full pakej dari kami dibuat sebulan dari tarikh perkahwinan..kami sendiri ternganga bila kami dengar tarikh tersebut. Mujur tarikh tu kami ada lagi satu slot kekosongan... alhamdulillah kak aisyah dan famili sangat berpuas hati dengan service kami...thanks team meta luxury bridal...
























Friday, 26 February 2016

KOLEKSI TERBARU SONGKET UNTUK PENGANTIN

Ai u olls ,

     Admin nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang terlibat menjayakan event Open Day butik kami yang berlangsung tempoh hari 14 Februari 2016...pada customer diucapkan ribuan terima kasih kerana sudi mengambil pakej dengan kami..admin sebenarnya xsabar nak upload video dan gambar-model manis kita mengayakan busana dari butik kami...in sya Allah x lama lagi sebab faham memahami petugas yang diberi amanah untuk menguruskan video dan gambar-gambar ni sebab terlibat dengan final exam..xpe..kita sabar sket yek...let we talk pasal koleksi songket ni plak ye.


     Sekarang ni merata customer asyik dok tanya songket. Tak menang tangan admin nak membalasnya..design pun boleh tahan customer request,,,ha nampak tak maju tul customer sekarang..persalinan songket sememangnya mahal tapi ikut peredaran fashion..apa boleh buat...kita sebagai bridal ni layankan saja peredaran trend ni...nanti kang customer kata kita x up to date.
Baru- baru ni kami menambah lagi koleksi songket...

so sesiapa yang nak buat tempahan pun boleh..di alu-alukan yea..






Saturday, 23 January 2016

SEHARI BERAMA PELANGGAN


PROMOSI PAKEJ KAHWIN MURAH 2016
PAKEJ KAHWIN 2016

Promosi Hebat2 dari vendor-vendor...


Kali ini kami berkesempatan bekerjasama untuk menjayakan event yang dipanggil Sehari Berama Pelanggan...di mana ia membantu memudahkan bakal-bakal raja sehari mencari pakej yang murah dan berbaloi..semua keperluan majlis kahwin ada di sini.

Jangan lupa tarikh ni tau 14 FEBRUARI 2016
DEWAN MASYARAKAT TAMAN MEDAN IDAMAN
JALAN 6/21D OFF JALAN JERNAI 
TAMAN MEDAN IDAMAN , GOMBAK KL


Hai sume.....

Dijemput bakal pengantin hadir.. jangan lupa datang yea..banyak promosi best2 & berbaloi ikut bajet 

anda..semua keperluan majlis ada di sana...SAVE THE DATE u ollz….watapps or call 0192107126


Wednesday, 30 December 2015

DISKAUN NEW YEAR !!!!! PAKEJ PERKAHWINAN MURAH 2016


TAWARAN ISTIMEWA SEMPENA AWAL TAHUN.....


Hai semua…



Alhamdulillah berkat kesabaran dan kesungguhan, Meta Luxury Bridal sudah bertapak
selama 4 tahun dalam dunia bisnes butik pengantin ini sejak saya mula berhenti kerja pada November 2011…

permulaan untuk bertapak dibidang ini amat memerlukan kegigihan dan kesabaran yang tinggi apatah lagi ingin meraih kepercayaan customer pada kami. Alhamdulillah semua kerja ini diberi kemudahan  oleh Allah swt…oleh itu sempena kedatangan tahun baru ini, pihak kami akan beri harga diskaun, potongan , meletop untuk pakej-pakej perkahwinan dari kami.. dah murah kami akan bagi murah lagiiiii…jangan tak caya bakal-bakal pengantin semua yea..

Pakej Perkahwinan Pelamin dan Andaman : Diskaun sehingga 10%Pakej Lengkap Perkahwinan : Diskaun 2% hingga 5%

TETAPI diskaun  ini akan kami beri pada bakal-bakal pengantin yang membuat booking dengan pihak kami pada   1  JANUARI 2016 sehingga  15 JANUARI 2016 sahaja…di ulangi iaitu  1 JANUARI 2016 sehingga  15 JANUARI 2016  sahaja..


Boleh call/watapps/sms tanye untuk servey2 dulu pun xde masalah… 0192107126Hebahkan dan repost la pakej ni ye..tq SELAMAT PENGANTIN BARU




Wednesday, 28 October 2015

PROMOSI HEBAT!!!!!

PAKEJ LENGKAP PERKAHWINAN +  KAD KAHWIN 2015 DAN 2016


 Meh kami nak sajikan kad kahwin kepada bakal2 pengantin terutama yang masih lg intai2 design kad 

kahwin. Kali ini kami nak bagi voucher special kat customer yang bertuah yang book dengan kami. 

Voucher kad kahwin amat terhad untuk 30 customer terawal sehingga hujung tahun ni ...Ianya amat 

berbaloi dan pakej yang kami sediakan juga adalah berpatutan..


SimPle BUt Nice ...










Meh cepat book dengan kami..pakej lengkap perkahwinan kami amat berpatutan sesuai dengan keadaan ekonomi tika ini...





haaaaa ok x..... harga best punye kami bagi...
nak lg best jom call/watapss kami 0192107126






























Thursday, 15 October 2015

WaH PeLamiN...Nak GaK...


Pakej Perkahwinan 2015 dan 2016

Pakej Perkahwinan Lengkap 2015 dan 2016

Pakej Perkahwinan Murah 2015 dan 2016


Edisi Pelamin Cun...






























Akak...saya nak pelamin camni..boleh la kak2x......ha ni yang slalu cstmr text kat kami....alhamdulilah dan terima kasih kepada cstmr sume yea....so kepada bakal2 yg tgk duk fening2 cari pelamin, baju pengantin or pakej2 yang mampuh meh singgah web kami ni...jangan risau pasal harga sebab kami menyediakan pakej dari bajet hingga semewahnya..almaklumlah dulu admin xdpt merasa havoc2 ms kawen dulu..so skrg ni nk la bantu cstmr capai impiannye..bajet jgn risau tau.....roger2 kami ..insyaAllah kami akan melayan anda sebaik mungkin...