PAKEJ PERKAHWINAN MURAH 2015 DAN 2016
Assalamualaikum u all!!

Meta Luxury Bridal menawarkan perkhidmatan Pakej Lengkap Perkahwinan dari serendah RM13,900 meliputi katering untuk 1,000 pax, Pelamin, Katering, Kelengkapan Dewan/Kanopi iait kerusi meja. Anda juga boleh mendapatkan harga yang bersesuaian dengan bajet dan keperluan anda.

Pengalaman kami selama lebih dari 3 tahun dalam bidang ini, memberikan kelebihan untuk menawarkan kepada anda Pakej Ekslusif dengan harga yang berpatutan.

Dari perkhidmatan katering hinggalah perkhidmatan sewa peralatan kerusi/meja, perkhidmatan andaman dan dekorasi dewan, sewa kanopi, dekorasi pelamin, perkhidmatan fotografi & videografi, perkhidmatan deejay & peralatan P.A. Sistem, perkhidmatan kompang, Kek Pengantin, Busana Pengantin, Makeup Artist dan KESEMUA perkhidmatan ini boleh anda dapatkan dari kami di bawah satu bumbung. 

Hubungi kami untuk mendapatkan harga yang istimewa dan yang lebih penting dapatkan pakej terbaik yang bersesuaian dengan bajet dan keperluan anda. Jejaki fb kami di MetaLuxuryBridal dan web kami metaluxury-bridalevents.com
PELAMIN DAN ANDAMANPAKEJ BERKANOPI

PAKEJ DI DEWAN

No comments:

Post a Comment